Total Pâine De Secară
Total pâine de secară necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie activă, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Mi-ar Scone în totalitate că.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în laptele călduț.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Turnați amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă melasa, oul, 4 căni de făină de secară, sare și semințe de caras. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească timp de 45 de minute.
Se amestecă făina de secară rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când amestecul formează un aluat moale; se amestecă bine după fiecare adăugare. (Este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina de secară.) Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un bol mare de amestecare, așezați aluatul în bol și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară se rumeneste și partea inferioară a pâinii sună goală când este atinsă.