Total Pâine De Secară

Total Pâine De Secară
Total pâine de secară necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie activă, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Mi-ar Scone în totalitate că.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească până se încălzește.
3
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în laptele călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
5
Turnați amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se amestecă melasa, oul, 4 căni de făină de secară, sare și semințe de caras. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se amestecă făina de secară rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când amestecul formează un aluat moale; se amestecă bine după fiecare adăugare. (Este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina de secară.) Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un bol mare de amestecare, așezați aluatul în bol și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară se rumeneste și partea inferioară a pâinii sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate13
Revista