Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura

Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura
Tostones Bobby Flay cu tartru de somon și avocado-Chipotle savura necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 758 calorii, 27G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de muștar dijon, cilantro, chipotles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până plantains ai putea urma acest curs principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar de Bobby Flay (sănătos), Pizza Margherita a lui Bobby Flay, și Fra Diavolo Jambalaya de Bobby Flay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sferturile de pătlagină în 3 loturi și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Transferați pe o placă de linie pentru prosoape de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge. Repetați cu plantanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți uleiul la 375 de grade F. Folosind un producător de tostone, o presă de tortilla, un kilogram de carne sau alt obiect greu, aplatizați fiecare felie de plantain până la grosimea de 1/8 inch. Prăjiți tostones până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se presară imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Puneți avocado, chipotle și suc de lămâie într-un castron mediu și amestecați cu o furculiță până aproape netedă, dar rămâne o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați creme fraiche și pliați până aproape combinate (ar trebui să aibă un aspect marmorat) și condimentați cu sare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
1
Puneți o lingură de tartru de somon în centrul fiecărui tostones și deasupra cu o linguriță de gust de avocado-chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Garnisiți cu frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista