Tostadas De Pește Chipotle

Tostadas De Pește Chipotle
Rețeta de pește Chipotle Tostadas ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 654 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,0 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coriandru, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tostadas De Pui Chipotle, Năut-Chipotle Tostadas, și Tostadas De Creveți Chipotle.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 7 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez de 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați pește, reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Se scurge bine, rezervând pește, dar aruncând ceapa, usturoiul, frunza de dafin și coriandrul. Fulgi de pește și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PeștePește
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați căței de usturoi presați și faceți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
6
Adăugați roșii, 1 sau 2 ardei iute Chipotle tocate, cuișoare, piper negru și 1 lingură suc de lămâie. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Procesați amestecul de roșii într-un blender până se omogenizează; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
7
Adăugați pește la amestecul de roșii și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
8
Se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.
9
Se amestecă restul de chipotle chile în maioneză. Se amestecă 2 lingurițe de sos adobo până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos AdoboSos Adobo
MaionezăMaioneză
10
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie de 9 inci la foc mediu-mare. Se prăjesc tortilele, pe rând, în ulei fierbinte 1 minut sau până se rumenesc bogat și crocant, întorcându-se o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Întindeți maioneza chipotle uniform pe tortilla. Acoperiți fiecare tortilla cu 1/3 cană amestec de pește, 1/2 cană salată verde și felii de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
MaionezăMaioneză
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Salată VerdeSalată Verde
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
13
Garnisiți, dacă doriți.
14
Notă: încercați această rețetă cu pui rotisor în locul peștelui pentru o cină rapidă în timpul săptămânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui RotisorPui Rotisor
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista