Tostadas de Halibut cu sos de iaurt-Lime
Rețeta Tostadas de Halibut cu sos de iaurt-Lime ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Pentru $ 4.7 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 388 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de iaurt fără grăsimi, suc de lămâie, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-lime, Tort De Iaurt Cu Var Cu Sos De Mure, și Creveți Chili Lime cu sos de iaurt Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți halibutul și așezați-l pe o farfurie.
Se toarnă 4 linguri suc de lămâie peste pește; se presară cu 1 linguriță sare și piper. Acoperiți și răciți timp de 20 de minute.
Între timp, turnați ulei de 1/2 inch într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, cu laturile de cel puțin 2 inci înălțime la foc mediu-mare. Când suprafața pare ondulată, coborâți ușor o tortilla în ulei și gătiți, rotind o dată, până când este crocantă, 1 până la 2 minute în total.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt. Repetați pentru a prăji tortilele rămase. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia curată.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, zahărul, pudra de chili și restul de 1 lingură de suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați pește în tigaie împreună cu suc de lămâie, acoperiți și gătiți până când este opac în centru (tăiat pentru a testa), 10 până la 12 minute. Rupeți peștele în fulgi cu o furculiță.
Pit, coaja, și felie de avocado.
Așezați o tortilla prăjită pe fiecare farfurie și stratificați în mod egal cu varză mărunțită, halibut în fulgi cu sucurile sale, sos de iaurt, felii de avocado, frunze de coriandru și salsa proaspătă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.