Tostadas de fasole neagră și Mango

Rețeta Tostadas de fasole neagră și Mango este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână 4 ceapă, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Tostadas de somon cu Mango și fasole neagră, Tostadas de ou și fasole neagră, și Tostadas de fasole neagră și carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Combinați fasolea, uleiul de măsline, ceapa verde, pudra de chili și 1/2 linguriță. sare într-un castron.
Aburiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Așezați tortilla pe foaie și amestec de fasole lingură deasupra.
Coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute.
În timp ce tostadas se coace, combinați mango, ceapă, suc de lămâie și 1/4 linguriță. sare într-un castron.
Scoateți tostadas din cuptor, lingurați amestecul de mango deasupra și serviți imediat.