Tostadas de fasole neagră cu salsa de porumb la grătar

Tostadas fasole neagră cu salsa de porumb la gratar ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 175 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, tortilla de porumb, cremă fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa de porumb și fasole neagră la grătar, Salsa De Porumb Și Fasole Neagră La Grătar, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar. Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu procesorul care rulează. Procesați 3 secunde sau până când usturoiul este tocat.
Adăugați fasole, bulion, ceapă și sare; procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului procesorului o dată.
Transferați amestecul de fasole într-o cratiță medie. Acoperiți parțial amestecul și gătiți la foc mediu 15 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Combinați smântâna și cilantro; se amestecă bine. Acoperiți și răciți.
Așezați tortilele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 6 minute; întoarceți tortilele și coaceți 6 până la 8 minute suplimentare sau până când sunt crocante.
Așezați 1 tortilla pe fiecare farfurie individuală de servire. Lingură beanamestecați uniform peste tortilla; top fiecare cu brânză. Aranjați salata peste brânză. Topiți fiecare tostada cu 2 linguri de salsa de porumb la grătar și 1 lingură de amestec de smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.