Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tostadas cu Kale, fasole prăjită și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 149 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fasole pinto, brânză topită mexicană, tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tostadas de pui cu coriandru cu fasole prăjită și fenicul la grătar, Tostadas De Fasole Prăjită, și Tostadas De Fasole Prăjită.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se adaugă ceapa și jalapele și se gătește până la moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și chimenul, amestecați bine și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați roșiile și gătiți până când bucățile încep să se descompună, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați fasole și lichid și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 15 minute. Folosiți un tocător de cartofi sau partea din spate a unei linguri de lemn pentru a zdrobi fasolea până se îngroașă. Condimentați cu sare, dacă este necesar (va depinde de cât de sărate sunt fasolea conservată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați jumătate din varză, condimentați cu un vârf de sare și gătiți până la verde strălucitor și începând să se ofilească, aproximativ 1 minut. Se amestecă buchetul rămas și se gătește până când toată varza verde strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se toarnă 1 cană de apă. Ar trebui să fiarbă imediat. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți capacul și lăsați excesul de apă să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Ungeți o parte din fasolea prăjită deasupra fiecărei tostada și acoperiți cu o stropire de brânză și kale.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.