Tostadas Aluniță De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați alunița de pui Tostadas. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, radicchio, pudră de chili chipotle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, cacao, pudra de chili și scorțișoara. Pat amestec pe ambele părți de pui; scuturați orice exces.
Încălziți tigaia pentru grătar sau tigaia de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute sau pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (165F).
Scoateți puiul din tigaie; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți oțetul, uleiul și mierea cu biciul până se omogenizează bine.
Adăugați andive și radicchio; aruncați pentru a acoperi ușor.
Așezați fiecare coajă tostada pe placa de servire individuală. Tăiați puiul; împărțiți uniform pe scoici. Completați fiecare cu amestec de andive-radicchio și smântână.
Se ornează cu așchii de ciocolată.