Toscan-Prăjită Legume & Carne De Porc Muschiulet Coace
Această rețetă face 45 de porții cu 22 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărul de copt, țelina, pkt. shake ' N bake amestec suplimentar de acoperire condimentată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Porc Prăjite Cu Plante Toscane, Muschiulet de porc și salată de legume la grătar, și Muschiulet De Porc Prăjit.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Aruncați legumele cu pansament și brânză; se întinde pe fundul tăvii de 15x10x1 inci căptușite cu hârtie pergament.
Se amestecă merele. Se acoperă carnea cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se adaugă în tigaie.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când carnea este gata (145F) și legumele sunt fragede.
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.