Torturile de cod sărate ale căpitanului Duarte
Torturile de cod de sare ale căpitanului Duarte sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție conține 113 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri Portugheze De Cod De Sare, Prăjituri de Cod de sare cu maioneză cu ierburi, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați codul de sare într-un castron și acoperiți cu apă rece. La frigider timp de 8 ore.
Se toarnă apa și se înlocuiește cu apă proaspătă la fiecare 2 ore. După ce peștele s-a înmuiat timp de 8 ore, clătiți în apă rece și tăiați în secțiuni de 3 inci.
Așezați codul și cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt fragede și Codul se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Așezați cartofii și Codul într-un bol de amestecare. Se condimentează cu condimentele de fructe de mare, piper și pătrunjel; se amestecă aproximativ cu un tocător de cartofi. Se amestecă ouăle și ceapa până se combină uniform. În amestec ar trebui să mai existe bucăți de cod și cartof. Formați în bucăți de mărimea unei mingi de golf și rulați în făină. Apăsați între palme pentru a aplatiza ușor.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti prajiturile de cod in loturi pana devin aurii si crocante pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.