Torturile de cod de sare ale căpitanului Duarte sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție conține 113 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri Portugheze De Cod De Sare, Prăjituri de Cod de sare cu maioneză cu ierburi, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați codul de sare într-un castron și acoperiți cu apă rece. La frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă apa și se înlocuiește cu apă proaspătă la fiecare 2 ore. După ce peștele s-a înmuiat timp de 8 ore, clătiți în apă rece și tăiați în secțiuni de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
3
Așezați codul și cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt fragede și Codul se fulgează ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se scurge și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
5
Așezați cartofii și Codul într-un bol de amestecare. Se condimentează cu condimentele de fructe de mare, piper și pătrunjel; se amestecă aproximativ cu un tocător de cartofi. Se amestecă ouăle și ceapa până se combină uniform. În amestec ar trebui să mai existe bucăți de cod și cartof. Formați în bucăți de mărimea unei mingi de golf și rulați în făină. Apăsați între palme pentru a aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Cartofi
Pătrunjel
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Ouă
Rola
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol De Amestecare
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti prajiturile de cod in loturi pana devin aurii si crocante pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.