Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch

Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch
Torturile de migdale miniaturale cu cireșe zahăr și cremă Kirsch sunt un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, albușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch, Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, și Tortă De Migdale Cu Smântână Și Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci și fundul liniei cu pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, lapte și extrageți într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți albii cu un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, amestecând la viteză mică până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se toarnă aluatul în tigaia de tort, răspândindu-se uniform și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu pal și un tester iese curat, 14 până la 16 minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1
Bateți împreună albușurile de ou pudră și apa caldă într-un castron mic până se combină bine. Puneți zahăr superfin într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Ținând 1 cireș de tulpină, periați uniform cu puțin albus de ou și lingurați zahăr peste el pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Transferați într-un raft pentru a usca și acoperi cireșele rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1
Bateți smântâna cu kirsch și zahăr folosind bătăi curățate până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1
Tăiați 20 de runde din tort cu tăietor de prăjituri și transferați pe un platou. Completați fiecare rundă cu o linguriță de cremă kirsch, apoi crema de sus cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
KirschKirsch
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
1
* Rundele de tort (fără topping) se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 zi.* Cireșele cu zahăr pot fi făcute cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista