Torturi De Somon Cu Sos De Mărar

Torturi De Somon Cu Sos De Mărar
Chiftelele de somon cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $1.74 pe portie. O porție conține 302 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de sare de mare, buruieni de mărar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Torturi De Somon / Ton Cu Sos De Mărar, Torturi sănătoase de somon cu sos de mărar de lămâie, și Torturi de ton cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Amestecați somonul, pesmetul, ceapa, muștarul Dijon, oul și sucul de lămâie împreună într-un bol; se formează în 2 patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
PesmetPesmet
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele in uleiul incins pana se rumenesc usor si se fierb, 4 minute pe fiecare parte; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Amestecați smântâna, mărarul, praful de usturoi și sarea de mare împreună într-un bol; serviți alături de chiftele de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
SmântânăSmântână
Sare De MareSare De Mare
SomonSomon
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista