Torturi De Porumb Ricotta: Torta Gialla
Torturi de porumb Ricotta: Torta Gialla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 485 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ricotta, sare și piper, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chard și Ricotta Torta, Torta pasqualina, spanacul și plăcinta ricotta a mamei mele, și Torta di Ricotta a lui David Rocco.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare și adăugați ceapa și sarea și piperul, după gust. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până când roșiile se descompun și își exudă sucurile, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, sâmburii de porumb, ricotta, laptele degresat, praful de copt și sosul de roșii și amestecați bine. Ungeți o caserolă cu untul și transformați amestecul în caserolă.