Torturi de mere din foietaj glazurate cu miere

Torturi de mere din foietaj glazurate cu miere
Torturile de mere din foietaj glazurate cu miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Torturi de mere din foietaj glazurate cu miere, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Întindeți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi foarte subțire de 18x14 inci. Folosind placa mică ca ghid, tăiați patru runde de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați 2 runde pe fiecare foaie pregătită; acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
4
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. suprapuneți felii de la 1/2 măr pe fiecare rundă de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Presărați măr pe fiecare tartă cu 2 1/4 lingurițe de zahăr, apoi stropiți cu 2 1/4 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
6
Coaceți tarte până când patiseria este aurie și merele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Stropiți fiecare tartă cu 1 linguriță de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Transferați torturile în rafturi; se răcește 10 minute.
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista