Torturi de mere din foietaj glazurate cu miere
Torturile de mere din foietaj glazurate cu miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Torturi de mere din foietaj glazurate cu miere, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Prune De Patiserie Puf.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Întindeți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi foarte subțire de 18x14 inci. Folosind placa mică ca ghid, tăiați patru runde de 7 inci.
Transferați 2 runde pe fiecare foaie pregătită; acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. suprapuneți felii de la 1/2 măr pe fiecare rundă de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/4 inch.
Presărați măr pe fiecare tartă cu 2 1/4 lingurițe de zahăr, apoi stropiți cu 2 1/4 lingurițe de unt.
Coaceți tarte până când patiseria este aurie și merele sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Stropiți fiecare tartă cu 1 linguriță de miere.
Transferați torturile în rafturi; se răcește 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.