Torturi cu fructe de mare cu sos tartar Jalapeimbroko

Torturi cu fructe de mare cu sos tartar Jalapeimbroko
Torturile cu fructe de mare cu sos tartar jalape pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Torturi de Crab cu sos tartar jalape-Lime, Bile De Fructe De Mare Paleo Cu Sos Tartar De Casă, și Ton Cu Sos Tartar Jalape La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Aranjați creveții și grupul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 minute sau până când grupul se desprinde ușor cu o furculiță. Se răcește și se toacă creveții și grupa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
3
Combinați ceapa și următoarele 11 ingrediente; se amestecă amestecul de creveți, carnea de crab și 1 cană de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabmeatCrabmeat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Formați amestecul în 12 chiftele;se acoperă cu restul de 2 căni de pesmet. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Topiți 2 linguri de unt în ulei într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați chiftele și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cu sos tartar Jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
*1 (6 uncii) poate aglomera carne de crab, scursă, poate fi înlocuită cu carne proaspătă de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
CrabmeatCrabmeat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista