Torturi Cu Esență Portocalie

Torturi Cu Esență Portocalie
Torturile cu esență portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Cartofi Dulci Cu Esență Portocalie, Piure de cartofi dulci cu esență portocalie, și Tort De Unt Mocha Ripple Cu Esență Portocalie.

Instrucțiuni

1
Bateți untul într-un bol mare de amestecare la viteza medie a unui mixer electric până la crem. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și miere, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu suc de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă nucile pecan, vanilia și coaja portocalie. Puneți aluatul în 6 Tigăi Bundt-lette unse și făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți pe rafturile de sârmă; lăsați să se răcească complet.
6
Întoarceți prăjiturile în tigăi; puneți găuri în fiecare tort, folosind o frigăruie de lemn. Turnați încet siropul Grand Marnier peste prăjituri până când tot siropul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Lăsați să stea 30 de minute pentru ca prăjiturile să se stabilească. Inversați prăjiturile pe rafturi de sârmă.
8
Combinați zahărul pudră și 2 linguri plus 1 linguriță Grand Marnier; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Grand MarnierGrand Marnier
9
Stropiți glazura peste prăjiturile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista