Torturi Cu Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea

Torturi Cu Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele cu Cheesecake cu ciocolată și cafea. Această rețetă face 30 de porții cu 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coji de patiserie mini-phyllo, cremă de brânză, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tartele Cu Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, Cheesecake Cu Cafea Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată Și Cafea Cu Sos Mocha.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați cojile de patiserie dezghețate pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Se amestecă împreună 1 lingură. cremă și 1/2 linguriță. pudră de espresso într-un ramekin sau o ceașcă mică pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 10 secunde; se amestecă până se dizolvă espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Bateți crema de brânză și zaharurile la viteză medie-mare cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de espresso și bateți 30 de secunde sau până când este cremos și ușor. Lingură 1 linguriță rotunjită în fiecare coajă phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Ciocolată cu microunde și 1 lingură rămasă. cremă într-un mic ramekin sau o ceașcă sigură pentru cuptorul cu microunde la 20 de secunde, amestecând după 10 secunde și la sfârșit până se omogenizează. Lingură 1/4 linguriță. amestec de ciocolată peste fiecare tartă. Se acoperă imediat cu migdale. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista