Torturi Cremoase De Vis Cu Mentă

Torturi Cremoase De Vis Cu Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile cremoase de vis cu mentă. Această rețetă servește 22. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, lapte de migdale, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi Cremoase De Mentă, Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Chiftele De Mentă Fără Zahăr York, și Varză Cremoasă De Vis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați caju într-un castron și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să se înmoaie peste noapte sau cel puțin 2-3 ore. Dacă blenderul dvs. nu este grozav la amestecarea lucrurilor netede, vă sugerez să vă înmuiați peste noapte pentru cele mai bune rezultate.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scurgeți și clătiți caju după înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
4
Adăugați caju, ulei de cocos topit, agave, lapte și extract de mentă într-un blender de mare viteză. Se amestecă la cea mai mare viteză până se omogenizează complet. Acest lucru poate dura câteva minute.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și apucați mini cupcake/Candy liners.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Ulei De CocosUlei De Cocos
CajuCaju
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați o jumătate de lingură de umplutură în fiecare căptușeală.
6
Așezați pe foaia de copt. Repetați până când nu mai aveți umplutură (ar trebui să obțineți aproximativ 22-25). Congelați, neacoperit, timp de 20-35 de minute sau până când este ferm la atingere.După îngheț, scoateți rapid tortele din căptușelile pentru cupcake și așezați fiecare deasupra căptușelii respective. Reveniți la congelator timp de 10 minute pentru a întări și mai mult.Între timp, topiți ciocolata și uleiul de cocos într-o oală mică la foc mic. Când jumătate din chipsuri s-au topit, scoateți-l de pe foc și amestecați până când toate chipsurile sunt topite. Lăsați ciocolata să se răcească ușor câteva minute înainte de a scufunda tortele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți prăjiturile din congelator și scufundați-le în ciocolata topită cu o furculiță. Atingeți partea pentru a scutura excesul de ciocolată și așezați-o pe hârtie pergament. Faceți acest pas cât mai repede posibil, astfel încât tortele să nu se topească. Actualizare: unii dintre voi aveți probleme cu îngroșarea ciocolatei în timp ce faceți acest pas. Dacă se întâmplă acest lucru, vă sugerez să încălziți din nou ciocolata la foc mic pentru a o subția înapoi. Chiftelele reci de mentă îl determină probabil să se îngroașe cu timpul. O altă opțiune este să stropiți doar ciocolata deasupra tortelor.Întoarceți tortele la congelator până se fixează, timp de aproximativ 10 minute, până când stratul de ciocolată este ferm. Păstrați resturile de torturi în congelator/frigider până când sunt gata să se bucure!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint PattiesPeppermint Patties
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții22
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista