Torturi Cremoase De Vis Cu Mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile cremoase de vis cu mentă. Această rețetă servește 22. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, lapte de migdale, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi Cremoase De Mentă, Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Chiftele De Mentă Fără Zahăr York, și Varză Cremoasă De Vis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caju într-un castron și acoperiți cu apă.
Lăsați să se înmoaie peste noapte sau cel puțin 2-3 ore. Dacă blenderul dvs. nu este grozav la amestecarea lucrurilor netede, vă sugerez să vă înmuiați peste noapte pentru cele mai bune rezultate.
Scurgeți și clătiți caju după înmuiere.
Adăugați caju, ulei de cocos topit, agave, lapte și extract de mentă într-un blender de mare viteză. Se amestecă la cea mai mare viteză până se omogenizează complet. Acest lucru poate dura câteva minute.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și apucați mini cupcake/Candy liners.
Adăugați o jumătate de lingură de umplutură în fiecare căptușeală.
Așezați pe foaia de copt. Repetați până când nu mai aveți umplutură (ar trebui să obțineți aproximativ 22-25). Congelați, neacoperit, timp de 20-35 de minute sau până când este ferm la atingere.După îngheț, scoateți rapid tortele din căptușelile pentru cupcake și așezați fiecare deasupra căptușelii respective. Reveniți la congelator timp de 10 minute pentru a întări și mai mult.Între timp, topiți ciocolata și uleiul de cocos într-o oală mică la foc mic. Când jumătate din chipsuri s-au topit, scoateți-l de pe foc și amestecați până când toate chipsurile sunt topite. Lăsați ciocolata să se răcească ușor câteva minute înainte de a scufunda tortele.
Scoateți prăjiturile din congelator și scufundați-le în ciocolata topită cu o furculiță. Atingeți partea pentru a scutura excesul de ciocolată și așezați-o pe hârtie pergament. Faceți acest pas cât mai repede posibil, astfel încât tortele să nu se topească. Actualizare: unii dintre voi aveți probleme cu îngroșarea ciocolatei în timp ce faceți acest pas. Dacă se întâmplă acest lucru, vă sugerez să încălziți din nou ciocolata la foc mic pentru a o subția înapoi. Chiftelele reci de mentă îl determină probabil să se îngroașe cu timpul. O altă opțiune este să stropiți doar ciocolata deasupra tortelor.Întoarceți tortele la congelator până se fixează, timp de aproximativ 10 minute, până când stratul de ciocolată este ferm. Păstrați resturile de torturi în congelator/frigider până când sunt gata să se bucure!