Torturi Chorizo Presate La Grătar
Tortas Chorizo presat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 459 calorii. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tipul de foc: direct, maioneză chipotle, brânză oaxacan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chorizo Tortas De Casă, Tortas (Fasole Neagră Chorizo Subs), și Tortas Manchego topit cu Romesco și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Grătar curat și cu ulei.
Puneți chorizo, poblanos și ceapă pe grătar. Gatiti chorizo pana se rumeneste peste tot, aproximativ 8 minute; se transferă pe tabla de tăiat. Gatiti poblanos pana se carbonizeaza peste tot, aproximativ 10 minute; se transferă în castron și se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se odihnească până se răcește. Gatiti ceapa pana se inmoaie si se carbonizeaza pe ambele parti, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; transferați pe placa de tăiat și îndepărtați frigarui.
Așezați cărămizi pe grătar și acoperiți.
Îndepărtați pielea carbonizată din poblanos. Stem, semințe, și se taie poblanos în fâșii lungi. Înjumătățiți chorizo pe lungime.
Așezați 1 legătură chorizo pe jumătatea inferioară a ruloului și deasupra cu 1/4 din poblanos, ceapă, avocado și brânză.
Întindeți 1/4 de maioneză chipotle pe cealaltă parte a ruloului și așezați deasupra sandvișului. Repetați cu restul de 3 rulouri.
Așezați sandvișurile pe grătar. Purtând mănuși de grătar bine izolate, așezați cu grijă o cărămidă deasupra fiecărui sandviș, împingând ușor în jos pentru a apăsa. Acoperiți grătarul și gătiți până când sandvișul s-a aplatizat și pâinea s-a crocant, 5-10 minute.
Scoateți sandvișurile de pe grătar, înjumătățiți și serviți imediat.