Torturi Chorizo Presate La Grătar

Torturi Chorizo Presate La Grătar
Tortas Chorizo presat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 459 calorii. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tipul de foc: direct, maioneză chipotle, brânză oaxacan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chorizo Tortas De Casă, Tortas (Fasole Neagră Chorizo Subs), și Tortas Manchego topit cu Romesco și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Grătar curat și cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți chorizo, poblanos și ceapă pe grătar. Gatiti chorizo pana se rumeneste peste tot, aproximativ 8 minute; se transferă pe tabla de tăiat. Gatiti poblanos pana se carbonizeaza peste tot, aproximativ 10 minute; se transferă în castron și se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se odihnească până se răcește. Gatiti ceapa pana se inmoaie si se carbonizeaza pe ambele parti, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; transferați pe placa de tăiat și îndepărtați frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați cărămizi pe grătar și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Îndepărtați pielea carbonizată din poblanos. Stem, semințe, și se taie poblanos în fâșii lungi. Înjumătățiți chorizo pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Așezați 1 legătură chorizo pe jumătatea inferioară a ruloului și deasupra cu 1/4 din poblanos, ceapă, avocado și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți 1/4 de maioneză chipotle pe cealaltă parte a ruloului și așezați deasupra sandvișului. Repetați cu restul de 3 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați sandvișurile pe grătar. Purtând mănuși de grătar bine izolate, așezați cu grijă o cărămidă deasupra fiecărui sandviș, împingând ușor în jos pentru a apăsa. Acoperiți grătarul și gătiți până când sandvișul s-a aplatizat și pâinea s-a crocant, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți sandvișurile de pe grătar, înjumătățiți și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista