O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1658 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cadou De Vacanță, Aluat Cookie Pentru Un Cadou De Vacanță, și Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați bine crema de brânză, untul, zahărul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Zahăr
2
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna 2 cani faina si praful de copt. Adăugați treptat amestecul de făină cernut în aluat. Dredge cireșe și 1/2 cană de nuci pecan cu restul de 1/4 cană de făină; pliați în aluat. Ungeți 4 (3" x5 1/2") tigăi de pâine; se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Cireșe
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
3
Se toarnă aluatul în tigăi.
4
Coaceți la 325 de grade timp de 45 de minute sau până când testele de scobitoare sunt curate. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi. Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Adăugați mai mult lapte, dacă este necesar, pentru consistența stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
6
Stropiți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Garnisiți cu jumătăți de cireșe și pecan, după dorință.