Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 725 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,54 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Final, Tort De Morcovi Final, și Ultimul tort de morcovi VT.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, sarea, nucsoara si ghimbirul pe o foaie de hartie cerata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați zaharurile împreună într-un castron mare.Se amestecă Zara, uleiul, ouăle și vanilia.Se amestecă amestecul de făină, morcovii răzuți, nucile pecan tocate, nuca de cocos și stafidele.Se amestecă până se amestecă bine.Ungeți și făinați trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci.Tapetați fiecare tigaie pregătită cu hârtie de ceară sau pergament care a fost, de asemenea, unsă și ceruită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă cantități egale în fiecare dintre tigăile de tort.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul fiecăruia iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.Întoarceți-vă pe rafturi de răcire, îndepărtați hârtia de ceară și lăsați să se răcească completely.In un castron mare bate untul și crema de brânză împreună până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați zahărul cofetarilor, coaja de portocală și vanilia amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Coaja De Portocala
Bomboane De Napolitană Necco
7
Întindeți glazura între straturi și stivuiți uniform.Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului.Decorați cu jumătăți perfecte de pecan.