Tortul regelui de Crăciun-Bolo Rei (Portugalia)

Tortul regelui de Crăciun-Bolo Rei (Portugalia)
Tortul regelui de Crăciun-Bolo Rei (Portugalia) este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 1118 calorii. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți perfecte de nucă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort King, Codfish Fiert Și O Vacanță Portugheză De Crăciun, Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, și Tort de portocale (Bolo de Laranja) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele la 36° .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Într-un castron dizolvați drojdia cu 1/3 din laptele cald până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cerneti faina si puneti 1 cana intr-un bol. Faceți o fântână în centru și adăugați drojdia cu laptele, un vârf de zahăr și presărați puțină făină deasupra. Se lasă 10 minute să crească drojdia. Dacă nu crește, nu este activ și trebuie să începeți cu drojdie mai proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Dacă drojdia crește, continuați cu tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Puneți restul de 6 căni de făină cernută în vasul unui mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați făina și drojdia din castron, zahărul și laptele rămas. Atașați bătătorul plat și amestecați încet la început, astfel încât făina și laptele să nu zboare peste tot. Când toate ingredientele sunt combinate se amestecă la viteză medie pentru a obține un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați untul la temperatura camerei, câte o bucată, vinul de Port, sarea și ouăle pe rând, bătând foarte bine înainte de a-l adăuga pe următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se amestecă la viteză medie pentru a obține un aluat neted și strălucitor. La început, aluatul este foarte lipicios, dar pe măsură ce îl bateți, începe să se țină împreună ca o minge, care se desprinde din lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Când aluatul începe să se desprindă de părțile laterale ale bolului, schimbați bătătorul plat într-un cârlig de aluat spiralat și bateți la viteză medie timp de 15 până la 20 de minute. Aluatul va fi foarte moale, elastic și foarte foarte lipicios. Nu vă faceți griji!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați blatul aluatului cu puțină făină, acoperiți cu un prosop curat și puneți deasupra unei scânduri de lemn, într-un loc cald și fără curenți. Se lasă să crească timp de 1 1/2 ore sau până se dublează. Spălați cârligul pentru aluat și atașați-l din nou la mixerul standului pentru pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
11
Puneți vasul înapoi în mixerul standului cu cârligul de aluat spitalicesc atașat și dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați toate nucile și fructele confiate și amestecați pentru a le împărți uniform în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
13
Luați un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 1/2 și înfășurați-l cu o bandă lată de 5 inci de hârtie pergament de jur împrejur. Puneți un pic de hârtie pergament sub și în interiorul tăietorului de prăjituri, astfel încât să nu se deschidă. Ungeți și praf exteriorul hârtiei pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
14
Transferați aluatul cu ingredientele pe un blat ușor făinat, pudrați-vă habd-urile cu făină și modelați aluatul într-un buștean lung. Este un aluat lipicios, așa că ai răbdare, merită!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
15
Tapetați o tavă mare de copt pătrată sau rotundă cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
16
Transferați aluatul și faceți-l într-un cerc lăsând o gaură largă în mijloc și atașați capetele buștenului (aluatul este lipicios, astfel încât se va lipi foarte ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Puneți tăietorul de prăjituri căptușit în mijlocul cercului, astfel încât tortul să nu se închidă în centru în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
18
Acoperiți tortul cu un prosop curat și lăsați-l să se ridice pe o scândură de lemn într-un loc cald și fără curenți timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
19
Preîncălziți cuptorul la 275 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
20
Decorați tortul cu nucile înjumătățite, cireșele și fâșiile de pere confiate și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
21
Scoateți tăietorul de prăjituri din centru și continuați să coaceți încă 10 până la 15 minute până se rumenesc și sună gol când îl atingeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
22
Puneți tortul pe un suport de răcire, întindeți jeleul de fructe cu o perie cât este încă cald pentru a-i da un finisaj strălucitor. Se lasă să se răcească complet și se pudrează cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
23
Pentru versiunea tortului Reginei, procedura este exact aceeași, omiteți doar fructele confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista