Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 921 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 379 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de porumb, lipiți colorarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Ombre Cu Mandarină, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Roz.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți cutii rotunde de tort de 3 x 20 cm și tapetați bazele cu pergament de copt, ungând și pergamentul.
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea de linguriță, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți untul într-un castron mare și bateți timp de aproximativ 3 minute până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahărul tos și bateți aproximativ 5 minute până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
6
Adăugați extractele și amestecați pentru a combina.
7
Adăugați albușul puțin câte puțin, bătând până se combină complet. Cernem amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele, dar începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Împărțiți amestecul în mod egal între cutiile pregătite, nivelându-vă ușor.
9
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Lăsați prăjiturile să se răcească în cutii timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Buretele este destul de delicat, așa că aveți grijă când lucrați cu tortul răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru glazură, bateți untul timp de aproximativ 3 minute până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Adăugați zahărul glazurat, puțin câte puțin, până se combină complet. Bateți glazura până când este ușoară și netedă, apoi adăugați crema de brânză și jumătate de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Rulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Gem
12
Se amestecă până când se omogenizează, nu se amestecă prea mult, deoarece va deveni mai subțire cu cât amestecați mai mult.
13
Puneți primul tort pe o farfurie de servire și întindeți un strat de glazură deasupra. Apoi întindeți jumătate din gemul rămas uniform peste glazură. Repetați cu al doilea tort și așezați în cele din urmă al treilea tort deasupra. Acoperiți exteriorul întregului tort cu un strat subțire de glazură folosind un cuțit de paletă și puneți-l la frigider în timp ce pregătiți glazura pentru decor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
14
Împărțiți glazura rămasă între 3 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați aproximativ linguriță de pastă roșie colorantă într-unul dintre boluri și aproximativ 1 linguriță colorantă într-un alt castron, lăsând al treilea castron așa cum este. Vrei să ai trei boluri de glazură cu culori clar diferite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Pentru a decora prăjiturile, puneți fiecare glazură într-o pungă de conducte prevăzută cu un mic vârf rotund de conducte. Pipă 6 puncte de înghețare a tortului, 2 din fiecare culoare, cu cel mai întunecat la baza tortului. Folosiți o linguriță sau un cuțit mic pentru a unge glazura spre dreapta. Repetați procesul de conducte, deplasând punctele în sus, astfel încât, pe măsură ce țeava în jurul tortului, culoarea va absolvi într-un vârtej. Pentru partea de sus, țeava 2 inele ale punctelor roz mai închise la exterior, răspândind glazura în același mod, urmată de 2 inele ale punctelor roz medii și terminați cu glazura mai deschisă la mijloc. Se va păstra până la 3 zile, răcit.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.