Tortul milionarului
Tortul milionarului necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 348 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ananas, cremă de brânză, topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Milionar Pie, Milionar Pie, și Placinta milionarului.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Scurgeți ananasul. Puneți ananasul într-o pânză de brânză curată și stoarceți sucul rămas. Dacă ananasul nu este bine scurs, va face umplutura să curgă.
Se amestecă și se coace tortul conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită. Aruncați sau găsiți o altă utilizare pentru jumătatea rămasă a aluatului.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă.
Bateți crema de brânză înmuiată până devine pufoasă. Adăugați încet lapte, combinând bine.
Adăugați budinca instant și bateți până se îngroașă. Amestecul de budincă se va îngroșa atunci când este refrigerat. Când tortul este rece și amestecul de budincă este îngroșat, puteți asambla tortul.
Întindeți amestecul de budincă deasupra tortului răcit.
Presărați ananasul scurs peste budincă. Răspândiți cu grijă toppingul biciuit înghețat dezghețat peste tot.
Presărați nuci tocate peste toate. La frigider. Bucurați-vă!