Tortul lui Cardamom Lee
Tortul lui Cardamom Lee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 375 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu biscuiți cu unt, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cardamom, Tort De Cardamom Portocaliu, și Tort De Șofran Cardamom.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați smântâna, pudra de cacao, zahărul, semințele de cardamom și sarea. Cu un mixer electric sau un tel, bateți până când crema formează vârfuri rigide.
Într-o farfurie de plăcintă sau într-un vas larg, superficial, combinați laptele și vinul. Înmuiați scurt biscuiții în amestec de lapte-vin, aproximativ 5 secunde, apoi aranjați într-un singur strat într-o tigaie de tort de 9 pe 13 (aproximativ 18 fursecuri pe strat). Folosind o spatulă offset, întindeți 1/4 de frișcă într-un strat subțire și uniform pe biscuiți, având grijă să nu rupeți stratul.
Repetați cu încă trei straturi de biscuiți și frișcă, acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de patru ore (sau până peste noapte).