Tortul de stafide fiert al bunicii este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 442 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de vanillan, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Tort De Stafide Fiert, Tortul de pere al bunicii mele, și Tortul de ciocolată al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 de grade (165 grade C). Ungeți o tigaie de 9 x 5 inch. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În cratița de 3 litri, fierbeți stafidele încet cu apă până când rămâne 1 cană de apă și stafidele sunt pline. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă zahărul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
4
Se amestecă condimentele cu apă clocotită și se adaugă la amestecul de stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Condimente
Apă
5
Adăugați făină, sifon, vanilie și, în sfârșit, scurtarea topită. Amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
6
Se toarnă în tigaie pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
7
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Când se răcește face glazura prin amestecarea zahăr cofetari, scorțișoară, și lapte.