Tortul de stafide fiert al bunicii
Tortul de stafide fiert al bunicii este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 442 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de vanillan, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Tort De Stafide Fiert, Tortul de pere al bunicii mele, și Tortul de ciocolată al bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 de grade (165 grade C). Ungeți o tigaie de 9 x 5 inch. Pune deoparte.
În cratița de 3 litri, fierbeți stafidele încet cu apă până când rămâne 1 cană de apă și stafidele sunt pline. Lăsați amestecul să se răcească.
Se amestecă zahărul și oul.
Se amestecă condimentele cu apă clocotită și se adaugă la amestecul de stafide.
Adăugați făină, sifon, vanilie și, în sfârșit, scurtarea topită. Amestecați bine.
Se toarnă în tigaie pâine.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Când se răcește face glazura prin amestecarea zahăr cofetari, scorțișoară, și lapte.
Se întinde deasupra tortului răcit.