Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios
Rose Levy Beranbaum ' s Chocolate Tomato Cake with mystery Ganache ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, gel transparent pentru conducte, fursecuri cu napolitane piruetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tortul de leagăn al lui Rose Levy Beranbaum, Mărturisirea # 107: sunt un prost tort Froster ... ciocolata Rose tort, și Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul: cu douăzeci de minute sau mai mult înainte de coacere, puneți un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 km F/175 km C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, bateți cacao, supa de roșii, ouăle și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu bătătorul plat, amestecați făina, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu la viteză mică timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați untul și jumătate din amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
5
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele uscate sunt umezite. Ridicați viteza la mediu și bateți timp de 1 1/2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Începând cu viteza medie-mică, cu mixerul oprit între adaosuri, adăugați amestecul de cacao rămas în două părți. Bateți la viteză medie timp de 30 de secunde după fiecare adăugare pentru a încorpora ingredientele și a întări structura. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Folosind o spatulă de silicon, răzuiți aluatul în tigăile pregătite, asigurându-vă că apăsați aluatul gros și pufos pe părțile laterale ale tigăilor și neteziți uniform suprafețele cu o mică spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Spatula Offset
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când un tester de tort de sârmă introdus în centre iese curat și tortul revine atunci când este apăsat ușor în centre. Prăjiturile ar trebui să înceapă să se micșoreze de pe părțile laterale ale tigaiei numai după scoaterea din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
1
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 10 minute. Rulați o mică spatulă metalică între părțile laterale ale tigăilor și prăjituri, apăsând ferm pe Tigăi și inversați prăjiturile pe rafturi de sârmă care au fost acoperite ușor cu spray de gătit antiaderent. Pentru a preveni despicarea, reintroduceți prăjiturile astfel încât părțile superioare să fie în sus. Se răcește complet. Prăjiturile vor fi puțin mai mici la vârfuri (cu atât mai mult dacă nu ați apăsat aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
2
Face Mister Ganache
3
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-o ceașcă de 4 căni sau mai mare cu microunde, cu gura de scurgere (sau într-o cratiță medie, amestecând des), amestecați smântâna și supa de roșii și opăriți-o (încălziți-o până la punctul de fierbere; se vor forma bule mici în jurul periferiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
5
Când prăjiturile sunt complet reci, întindeți puțin din ganache pe o farfurie de servire și așezați primul strat deasupra. Glisați câteva benzi largi de hârtie de ceară sau pergament sub tort pentru a menține marginea farfuriei curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Întindeți aproximativ 1 cană de ganache peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
7
Așezați al doilea strat deasupra și folosiți restul pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale. Cu vârful unei spatule metalice de 1/4 inch lățime, faceți linii ondulate prin ganache deasupra tortului. Glisați încet benzile de hârtie de sub tort. Dacă depozitați tortul sub o cupolă de tort, lăsați ganache-ul să se stabilească timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de a aplica piruetele sau umezeala din ganache le va înmuia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Pentru a înconjura tortul cu piruetele, poate fi necesar mai întâi să le tăiați la aproximativ 4 inci, folosind un cuțit mic zimțat. Reparați-le pe cele rupte folosind ganache și apăsați-le ușor pe părțile laterale ale tortului. Ganache - ul îi va ține pe loc. Dacă ganache-ul devine prea ferm, încălziți-l aplicând o spatulă sub apă fierbinte de la robinet și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Dacă doriți, pipeți mici flăcări de cremă de unt roșu deasupra fiecărei piruete. Dacă nu utilizați un cuplaj sau un vârf care se înșurubează în tubul de cremă de unt, țineți vârful mic de decorare cu stea în poziție cu mâna. Țineți tubul de cremă de unt într-o poziție verticală peste piruetă și strângeți-l cu mâna liberă pentru a țeava flacăra pe partea superioară a cookie-ului. Se lasă să se usuce până se fixează, aproximativ 30 de minute. Ca o opțiune suplimentară, puteți îmbunătăți aspectul "flăcărilor" pictându-le ușor cu gel de conducte, periându-le foarte ușor cu pensula artistului de la fundul flăcării până la vârf.