Tortul de ciocolată al Lindei Sue (Vegan)

Tortul de ciocolată al Lindei Sue (Vegan)
Tortul de ciocolată Linda Sue (Vegan) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, ulei de canolan, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salsa uimitoare de avocado de piersici a lui Sue, Tortul cu lămâie al Lindei, și Tort De Ciocolată Vegană Cu Glazură Vegană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, zahărul, pudra de cacao și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron; adăugați apă, ulei de canola și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ulei De CanolaUlei De Canola
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă până când aluatul este neted.
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista