Tortul de catifea roșie perfect răpitor al lui Savannah

Savannah's Perfectly Ravishing Red Velvet Cake este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 859 de calorii . Pentru 2,13 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a fost perfect. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Orezul Roșu Savannah , Prajitura Vip Red Velvet Rope și Red Velvet V Cake .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați 2 forme de tort de 9 inchi.
Turnați colorant alimentar roșu într-un castron mic și amestecați cu pudra de cacao pentru a face o pastă. Într-un castron mare, bate 1/2 cană de unt, zahăr și ouă cu un mixer electric până se omogenizează și se combină bine; amestecați amestecul de culoare roșie, sare și 1 linguriță de extract de vanilie. Amestecați treptat zara, alternând cu făina, până când aluatul este omogen.
Amestecați bicarbonatul de sodiu și oțetul într-un castron mic și amestecați în aluat.
Turnați aluatul în formele de tort pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 25 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți în tavi timp de 10 minute înainte de a scoate prăjiturile pentru a termina de răcit pe rafturi.
Într-un castron, piurează cremă de brânză cu 1/2 cană de unt moale și 2 lingurițe de extract de vanilie până devine omogen și cremos; se adaugă zahărul de cofetă, cam jumătate de cană pe rând, până când glazura este groasă și tartinabilă. Îngheț straturile complet răcite.