Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie

Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie
Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este minunat. Încercați Lyonnaise De Cartofi Dulci, Salata de cartofi violet a lui Jamie Oliver, și Supă de praz și cartofi-Jamie Oliver pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade/gaz 6).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați cartofii și fierbeți-i timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa cu frunzele de cimbru până se topește moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Adăugați oțetul balsamic și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6
Scoateți ceapa pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
7
Folosind aceeași tigaie (nu este nevoie să o spălați), așezați jumătate din cartofi în fund și condimentați cu sare și piper. Urmați cu ceapa în 1 strat, condimentați din nou, apoi restul cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista