Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie

Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie
Tortul de cartofi Lyonnaise al lui Jamie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este minunat. Încercați Lyonnaise De Cartofi Dulci, Salata de cartofi violet a lui Jamie Oliver, și Supă de praz și cartofi-Jamie Oliver pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade/gaz 6).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, adăugați cartofii și fierbeți-i timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa cu frunzele de cimbru până se topește moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați oțetul balsamic și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6
Scoateți ceapa pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Folosind aceeași tigaie (nu este nevoie să o spălați), așezați jumătate din cartofi în fund și condimentați cu sare și piper. Urmați cu ceapa în 1 strat, condimentați din nou, apoi restul cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista