Tortul de cafea cu ciocolată fără lapte al mamei
Tortul de cafea cu ciocolată fără lapte al mamei este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, praf de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Tort de cafea fără Gluten și lactate, acoperit cu fructe de pădure și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de ruble și ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 inci.
Bateți împreună ingredientele uscate într-un bol de amestecare.
Adăugați toate ingredientele rămase și bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Turnați aluatul în tigaia bundt pregătită.
Coaceți tortul timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată.Lăsați tortul să se răcească aproximativ 40 de minute înainte de porții.Se acoperă cu topping bătut fără lactate, înghețată din lapte de cocos sau un praf de zahăr pudră pentru a servi. Bucurați-vă!!