Tortul de cacao de modă veche al lui Lizzie cu glazură de Caramel

Tortul de cacao de modă veche al lui Lizzie cu glazură de Caramel
Tortul de cacao de modă veche al lui Lizzie cu glazură de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 640 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Lizzie de ciocolată cu umplutură de Caramel, Tort de ovăz cu glazură de Caramel, și Tort de lapte cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: termometru cu bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați ușor două tigăi de tort de 9 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Pentru tort: Cerneti impreuna faina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea si dati deoparte. Cu un mixer electric, cremă untul și zahărul până la pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați ouăle și vanilia și bateți la viteză mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Adăugați amestecul de făină în etape cu 1 1/3 căni de apă, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Întoarceți straturile pe rafturi care au fost pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se amestecă 3 căni de zahăr și lapte într-o cratiță grea de 3 litri. Aduceți încet la fierbere și păstrați-l fierbinte. Caramelizați ceașca rămasă de zahăr într-o tigaie de fier. Faceți acest lucru gătind la foc mediu-mare și amestecând și răzuind tigaia cu o spatulă cu muchii plate pe măsură ce zahărul se topește. Continuați să gătiți până când siropul devine de culoare medie sau maro închis. Acest lucru se întâmplă la aproximativ 320 de grade F până la 350 de grade F pe un termometru cu bomboane. Nu ardeți siropul. Se strecoară siropul în amestecul de zahăr și lapte fierbinte și se gătește la etapa cu bile moi, aproximativ 238 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Adăugați untul, extractul de vanilie și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Turnați amestecul fierbinte în vasul unui mixer electric și bateți pe măsură ce se răcește până când glazura este cremoasă, 15 până la 20 de minute. Urmăriți glazura, deoarece va trece de la curgere la prea groasă foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți straturile de tort în timp ce glazura este încă caldă. Dacă devine prea rigid, adăugați câteva picături de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista