Tortul cu Nectar de caise al mamei

Tortul cu Nectar de caise al mamei
Tortul cu Nectar de caise al mamei este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr de cofetari, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nectar De Caise, Tort De Nectar De Caise, și Piept Cu Nectar De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Se amestecă amestecul de tort de lămâie, ouăle și uleiul vegetal într-un castron până se combină bine. Se amestecă nectarul de caise în aluat și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Amestec De Tort De LămâieAmestec De Tort De Lămâie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura se rumeneste ușor la margini și partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 30 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată sau cu firimituri umede. Verificați dacă este gata după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tort rece complet.
7
Amestecați zahărul cofetarilor cu sucul de lămâie, amestecând sucul în aproximativ 1 lingură odată, până când glazura este fluidă și ușor de întins. Glazura ar trebui să curgă ușor, dar să nu fie o glazură subțire curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Întindeți glazura pe tortul răcit și presărați cu coajă de lămâie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista