Tortul cu Nectar de caise al mamei
Tortul cu Nectar de caise al mamei este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr de cofetari, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Nectar De Caise, Tort De Nectar De Caise, și Piept Cu Nectar De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Se amestecă amestecul de tort de lămâie, ouăle și uleiul vegetal într-un castron până se combină bine. Se amestecă nectarul de caise în aluat și se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura se rumeneste ușor la margini și partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 30 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată sau cu firimituri umede. Verificați dacă este gata după 20 de minute.
Amestecați zahărul cofetarilor cu sucul de lămâie, amestecând sucul în aproximativ 1 lingură odată, până când glazura este fluidă și ușor de întins. Glazura ar trebui să curgă ușor, dar să nu fie o glazură subțire curgătoare.
Întindeți glazura pe tortul răcit și presărați cu coajă de lămâie pentru a servi.