Tortul cu mere al lui William Tell

Tortul cu mere al lui William Tell
Tortul cu mere never-Miss al lui William Tell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 446 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dor de Lizzie ' s Lira tort, Nu pot lipsi tortul cu cană cu microunde pentru a face astăzi, și William Tell Crepe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți în 1 ou; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți uleiul cu zahărul rămas și ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți treptat în amestec de ulei până se omogenizează. Se amestecă mere, morcovi și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați jumătate din aluatul de mere într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat; strat cu amestec de cremă de brânză și aluat de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță mare, aduceți zahărul brun, untul și laptele la fiert. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Stropiți peste tort.
9
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu mere. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista