Tortul cu mere never-Miss al lui William Tell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 446 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dor de Lizzie ' s Lira tort, Nu pot lipsi tortul cu cană cu microunde pentru a face astăzi, și William Tell Crepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și 1/4 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți în 1 ou; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți uleiul cu zahărul rămas și ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; bateți treptat în amestec de ulei până se omogenizează. Se amestecă mere, morcovi și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Morcov
Măr
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ulei De Gătit
4
Transferați jumătate din aluatul de mere într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat; strat cu amestec de cremă de brânză și aluat de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Într-o cratiță mare, aduceți zahărul brun, untul și laptele la fiert. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu mere. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.