Tortul cu mere al lui Teddie
Tortul cu mere al lui Teddie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 601 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stafide, nuci, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Unt și făină o tigaie tub de 9 inch. Cerneti impreuna faina, sarea, scortisoara si bicarbonatul de sodiu.
Bateți uleiul și zahărul împreună într-un mixer cu o paletă (sau într-un castron cu un mixer manual) timp de 5 minute.
Adăugați ouăle și bateți până când amestecul este cremos. Se amestecă ingredientele uscate.
Adăugați vanilia, merele, nucile și stafidele și amestecați până se combină.
Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie înainte de a se întoarce.
Serviți cu înghețată de vanilie, dacă doriți.
Dacă amestecați aluatul într-un mixer, utilizați un accesoriu cu palete și rotiți viteza la minim odată ce adăugați amestecul de făină, altfel textura tortului va fi dură. Chiar mai bine, amestecați restul cu mâna.
Rețeta a cerut mere Red Delicious sau McIntosh, dar aș recomanda o varietate mai strălucitoare ca aromă și mai fermă ca textură, cum ar fi un Honeycrisp, Macoun sau Granny Smith.
Feliile de mere pot fi înjumătățite dacă doriți o textură mai uniformă.
Acest tort poate fi consumat în orice moment al zilei, inclusiv micul dejun. Dacă îl serviți pentru desert, rețeta a sugerat o lingură de înghețată de vanilie pe lateral. Prefer să bici 1/2 ceasca de smantana la vârfuri moi, apoi ori în CR fra fra fra la gust.
"Cel mai recent am copt acest tort pentru Ziua Recunoștinței 200
A rămas o bucată mică și câteva zile mai târziu (se păstrează frumos), am înfășurat-o în folie de aluminiu și am dus-o la New York pentru fiul și nora mea. Mi-a luat-o și a început să se uite în jurul bucătăriei sale. Când l-am interogat, a spus că trebuie să-l ascundă de soția lui."
Rochelle Rogers-Lippin, Huntington, NY, scrisoare
30 SEPTEMBRIE 1973:" DOAR DESERTURI", DE JEAN HEWITT. REȚETĂ DE TEDDIE.—1973
Retipărit din cartea de bucate ESSENTIAL NEW YORK TIMES de Amanda Hesser. Compilație copyright (c) 2010 de The New York Times Company și Amanda Hesser. Rețete și text retipărit copyright (c) 2010 de The New York Times Company. Folosit cu permisiunea editorului, W. W. Norton & Company, Inc.