Tortul cu lămâie al Lindei
Tortul Linda ' s Lemon burniță ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 448 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul de cofetărie, ouăle de crescătorie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul cu lămâie al Lindei, Tort Cu Lămâie, și Tort Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie antiaderentă de 9 inci.
Într-un bol mediu de amestecare, cremați untul și zahărul împreună cu o lingură de lemn (sau folosiți un mixer electric). Bateți treptat ouăle și amestecați până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă coaja de lămâie, făina și praful de copt și se amestecă bine.
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și amestecați din nou bine. Apoi bateți în lapte.
Turnați aluatul de tort uniform în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 de minute.
Între timp, amestecați sucul de lămâie rămas și zahărul cofetarului împreună într-un castron mic pentru a face o glazură.
Când este gata, scoateți tortul din cuptor și răciți-l în tigaie timp de 5 minute. Apoi întoarceți-l pe o farfurie. Pătrundeți vârful tortului peste tot cu o frigăruie subțire. Puneți glazura de lămâie cu grijă și uniform peste tort până când este absorbită toată. Gata de mâncare.
Retipărit cu permisiunea de la FOOD: Vegetarian Home Cooking 2012 de Mary McCartney, Sterling Epicure, o amprentă A Sterling Publishing Co., Inc. Fotografie de Mary McCartney.