Tortul alb al mătușii Bert
Tortul alb al mătușii Bert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 107 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Încercați Tortul de ciocolată al lui Bert, Lasagna albă a mătușii Katie, și Bistrot Paul Bert Piper Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună laptele de unt cu bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte. Crema de scurtare, zahăr, ouă și vanilie. Bate bine.
Adăugați amestecul de zară și bicarbonat de sodiu.
Cerne ingrediente uscate, și se adaugă la amestec crema.
Adăugați apă clocotită și amestecați bine.
Se toarnă într-o tigaie unsă și făinată de 9 x 13 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când scobitoarea iese curată.
Lasă să se răcească. Îngheț cu glazură de brânză cremă.