Tortul alb al mătușii Bert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 107 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Încercați Tortul de ciocolată al lui Bert, Lasagna albă a mătușii Katie, și Bistrot Paul Bert Piper Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună laptele de unt cu bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte. Crema de scurtare, zahăr, ouă și vanilie. Bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Scurtarea
Vanilie
Cremă
Zahăr
Ouă
2
Adăugați amestecul de zară și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
3
Cerne ingrediente uscate, și se adaugă la amestec crema.
4
Adăugați apă clocotită și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se toarnă într-o tigaie unsă și făinată de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când scobitoarea iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lasă să se răcească. Îngheț cu glazură de brânză cremă.