Tortilla umplute cu două sosuri
Tortilla umplute cu două sosuri este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 374 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, tortilla de porumb, semințe de dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Tortilla umplute cu două sosuri, Tortilla Umplute Cu Guacamole La Grătar, și Tortilla umplute cu mere și scorțișoară.
Instrucțiuni
Aruncați roșiile cu 1 lingură de ulei într-o tigaie de copt superficială și fierbeți 4 până la 5 inci de la căldură, întorcându-vă o dată, până când se înmoaie și pielea este carbonizată în pete, 15 până la 20 de minute în total.
Amestecați roșiile, apa, ceapa, usturoiul, oțetul, chile și 1 linguriță de sare într-un blender până se omogenizează (aveți grijă cu lichide fierbinți).
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei într - o cratiță mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se adaugă sosul și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie grea uscată de 12 inci la foc mediu, amestecând, până când toate semințele s-au extins, dar sunt încă verzi, 5 până la 8 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci ușor.
Se toacă grosolan 1/4 cană de semințe de dovleac și se lasă deoparte. Aduceți apă, epazot, ceapă, usturoi și sare 1 1/4teaspons la fiert într-o cratiță mică. Amestecați acest amestec cu restul de 1 3/4 căni de semințe de dovleac în 2 loturi în blender curățat până se omogenizează (aveți grijă cu lichide fierbinți), aproximativ 5 minute, transferându-se într-o cratiță medie grea. Se condimentează cu sare.
Gatiti dovleceii si ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea la foc mediu, amestecand, pana se inmoaie, 10-15 minute. Se amestecă 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi se ia de pe foc.
Adăugați ouă, aruncând ușor pentru a combina.
Încălziți uleiul de ceașcă rămas într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi prăjiți tortilele moi, câte 1, răsturnând o dată cu clești, până se înmoaie (nu este crocant sau rumenit), 5 până la 10 secunde.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, ștergând ambele părți, apoi stivuiți tortilla pentru a vă menține umed.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. 3lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, înmuiați în sos de semințe de dovleac pentru a acoperi ambele părți, apoi transferați pe o farfurie. Lingura 2-3 linguri ou de umplere în jos mijlocul de tortilla, apoi roll - up și aranja într-un vas de copt 13-de 9 inch.
Se acoperă cu folie și se coace până se încălzeștealuat, 15 până la 20 de minute.
Între timp, reîncălziți sosurile la foc mic, amestecând frecvent sosul de semințe de dovleac, doar până când este fierbinte. (Sos subțire de semințe de dovleac cu apă, dacă este foarte gros.)
Top papadzules cu sos de semințe de dovleac.
Se presară cu semințe de dovleac tocate și se servește sos de roșii pe lateral.
Sosurile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc, apoi acoperite. Sos cald de semințe de dovleac înainte de a scufunda tortilla.