Tortilla spaniolă de cartofi și spanac cu sos de ardei roșu
Tortilla spaniolă de cartofi și spanac cu sos de ardei roșu ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 238 calorii. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla spaniolă la cuptor cu cartofi, ardei gras, ceapă, Kale, roșii și Feta, Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), și Tortilla Spaniolă Cu Ardei Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați ardeii grași, migdalele, 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare, ardeiul roșu și usturoiul într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează. Pune deoparte.
Combinați cartofii și 1 cană de apă într-o tigaie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 4 minute sau până când cartofii sunt doar fragezi.
Combinați jumătate și jumătate, rămânând 1/2 linguriță de sare, piper negru, ouă și albușuri într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați cartofii în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc.
Adăugați spanac; saut timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; acoperiți și gătiți timp de 4 minute, agitând ușor tigaia ocazional. Se fierbe tortilla 4 minute sau până când partea superioară este ușor rumenită și centrul este setat. Se răcește ușor; se servește cu sos de ardei roșu.