Tortilla spaniolă cu Broccoli, Chorizo și ceapă

Tortilla spaniolă cu Broccoli, Chorizo și ceapă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 469 calorii, 16g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tortilla spaniolă la cuptor cu cartofi, ardei gras, ceapă, Kale, roșii și Feta, Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole), și Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle împreună cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Pune deoparte.
Încălziți jumătate de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 10 inci la foc mare până la fierbere.
Adăugați broccoli și gătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat pe o parte, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când broccoli este foarte fraged, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați ceapa și chorizo, condimentați după gust cu sare și piper, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa și broccoli se înmoaie complet, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați amestecul de broccoli / ceapă în castron cu ouă și amestecați imediat pentru a combina. Puneți tigaia la foc și adăugați 1/4 cană de ulei de măsline rămas.
Se încălzește până la sclipire.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, amestecând ușor cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până când ouăle sunt aproximativ 1/3 setate, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți, învârtind ușor tigaia până când ouăle sunt așezate la aproximativ 2/3 din drum și baza tortilla este maro auriu intens, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Așezați o farfurie mare peste tigaie și folosind ambele mâini și două prosoape de bucătărie, răsturnați tigaia și farfuria, astfel încât tortilla să se răstoarne pe farfurie cu partea gătită în sus. Glisați cu grijă înapoi în tigaie. Continuați să gătiți, învârtind ușor tigaia până când tortilla se rumeneste pe a doua parte, cu aproximativ 4 minute mai mult. Pentru o formă perfectă, inversați pe farfurie și glisați înapoi în tigaie de încă 4 până la 5 ori.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute și până la 3 ore înainte de a felia și servi cu allioli.