Tortilla Spaniolă
Tortilla spaniolă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Tortilla De Patata (Tortilla Spaniolă), și Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ceapă și amestecați des până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați 1/3 cană de apă și aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 10 minute. Dacă rămâne lichid în tigaie, fierbeți, neacoperit, până se evaporă, 1 până la 2 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de cartofi și amestecați ușor.
Puneți tigaia nespălată la foc mediu-mare; când este fierbinte, turnați amestecul de ouă. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când ouăle încep să se întărească și fundul este ușor rumenit, 5 până la 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți tortilla la aproximativ 6 inci de la căldură până când blatul este setat, 3 până la 5 minute. Rulați o spatulă între tortilla și tigaie pentru a slăbi; inversați tortilla pe o farfurie.
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.