Tortilla Espainclorola
Tortillan Espa ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 91 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola), Tortillan Espaamolola, și Tortillan Espaamolola.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, ceapa și sarea într-un castron. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează. Se amestecă amestecul de cartofi în ulei, răspândindu-se uniform. Gatiti pana cand cel putin jumatate din cartofi se rumenesc, folosind o lingura de metal cu fante pentru a intoarce cartofii ocazional, 20 de minute.
Puneți o strecurătoare peste un castron și turnați cartofii; lasa sa se scurga. Rezervați 1 lingură. ulei.
Îndoiți ouăle în amestec de cartofi într-un castron mare. Se amestecă pătrunjelul.
Căldură rezervată 1 lingură. ulei într-un 10-in. tigaie antiaderentă la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; se întinde uniform. Gatiti, ridicand marginile pentru a verifica culoarea. Când ouăle sunt maro mediu, scoateți-le de pe foc. Puneți o farfurie mare cu susul în jos peste tigaie. Inversați tortilla pe farfurie, apoi glisați înapoi în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste fundul, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie; tăiat în pene.
Notă: informațiile nutriționale sunt pe porție de aperitiv.