Tortilla de PL 6tano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă)

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tortilla de PL 6ultano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Envueltos de PL 0tano Maduro (ambalaje de Patlagină coapte), Bile de pătlagină coapte(Bu, de asemenea,), și Pur și simplu de Frijol și PL. pur și simplu (piure de fasole și pătlagină coaptă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.In o tigaie antiaderentă la foc mediu, încălziți uleiul.
Adăugați pătlagina coaptă și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 6 minute.
Transfer la a plate.In un castron mare, amestecați ouăle, zahărul și queso împreună.
Așezați pătlaginele fierte într-o tigaie.
Se toarnă amestecul de ouă în pătlagine și se introduce la cuptor și se coace până devine auriu deasupra, aproximativ 10 până la 12 minute.
Stropiți cu miere și presărați brânza rămasă deasupra.