Tortilla de PL 6tano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă)

Tortilla de PL 6tano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tortilla de PL 6ultano Maduro (Frittata de pătlagină coaptă) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Envueltos de PL 0tano Maduro (ambalaje de Patlagină coapte), Bile de pătlagină coapte(Bu, de asemenea,), și Pur și simplu de Frijol și PL. pur și simplu (piure de fasole și pătlagină coaptă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.In o tigaie antiaderentă la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pătlagina coaptă și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Transfer la a plate.In un castron mare, amestecați ouăle, zahărul și queso împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați pătlaginele fierte într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se toarnă amestecul de ouă în pătlagine și se introduce la cuptor și se coace până devine auriu deasupra, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Stropiți cu miere și presărați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista