Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tortilla de legume din Murcian. O porție conține 177 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinete, dovlecei, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stivă De Tortilla De Legume, Gatiti cartea: tortilla de legume, și Tortilla-Supă De Pui De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați vinetele pe o foaie de copt și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți 15 minute, până se înmoaie și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din căldură.
5
Încălziți uleiul rămas la foc mediu într - o tigaie antiaderentă de 10 sau 12 inci și adăugați ceapa și ardeiul verde. Gatiti, amestecand, pana cand se inmoaie si incep sa se coloreze, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vinetele și dovleceii și gătiți, amestecând, până când dovlecelul se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 8 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați roșiile, pătrunjelul și sarea după gust și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se îngroașe, 3 până la 5 minute. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Preîncălziți broilerul. Bateți ouăle până se spumează și condimentați cu o cantitate mică de 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Întoarceți focul în tigaie la mediu-înalt și turnați ouăle. Agitați tigaia și ridicați marginile ouălor în timp ce se fixează, înclinând tigaia pentru a le distribui și lăsați-le să curgă sub amestec. Când ouăle s-au setat, transferați tigaia în broilerul preîncălzit, la aproximativ 3 centimetri de la foc. Se lasă sub broiler până se fixează partea superioară a tortilei, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească în tigaie, apoi se alunecă pe o farfurie sau platou.