Tortilla de anghinare, cartofi și Serrano
Anghinare, cartofi, și Serrano Tortillan este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți inimi de anghinare, ardei piquillo prăjiți îmbuteliați, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla De Cartofi Și Anghinare, Salată de anghinare și pătrunjel ras cu șuncă Serrano, și Filet Smokey cu Serrano-Papaya Salsan și Serrano-mentă-Cilantro Chutney.
Instrucțiuni
Puneți cartoful cubat într-o cratiță cu suficientă apă sărată rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. De îndată ce apa fierbe, scoateți cartofii, scurgeți bine și întindeți pe foaia de copt pentru a se usca la aer.
Setați un raft la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură și preîncălziți broilerul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sau tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați inimile de anghinare și gătiți, aruncând, până când sunt ușor rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii, apoi șobolanii și cimbrul. Reglați focul la minim și gătiți până când cimbrul miroase delicios și șobolanii se înmoaie, aproximativ 2 minute. Cartofii nu trebuie să se rumenească. Amestecați șunca și aruncați încă un minut, doar până când se frazzles. Răzuiți amestecul de legume-șuncă într-un bol și ștergeți tigaia curată cu un teanc de prosoape de hârtie.
Încălziți untul în tigaie la foc mediu-mare până când untul nu mai spumează. Înclinați tigaia pentru a vă asigura că fundul și părțile laterale sunt bine acoperite.
Se toarnă ouăle. Agitați tigaia în timp ce agitați ouăle cu o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură. Ridicați marginile tortilla în timp ce se fixează, lăsând ouăle crude să curgă în spațiul gol. Continuați până când nu mai există ou curgător.
Întindeți legumele și șunca uniform peste ouăle moi, condimentați cu sare și piper, reduceți focul și presărați brânza.
Puneți tortilla sub broiler și fierbeți până se rumenesc și bubby, 3 până la 4 minute. Glisați tortilla din tigaie pe un platou mare.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.