Tortila spaniolă a lui Angel și Brenda
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă Tortillanul spaniol al lui Angel și Brenda. Acest aperitiv are 208 calorii , 13 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovovegetariană și 30 întregi servește 6 și costă 1,11 USD per porție . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți sare cușer, frunze de busuioc, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortilla spaniolă , Tort cu mâncăruri înger cu glazură de lămâie și Piccata de pui cu paste din păr de înger .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 375 de grade F.
Puneti cartofii dulci si cartofii intr-o oala medie, acoperiti-i cu apa si aduceti la fiert la foc mare. Gatiti pana sunt fragezi, 5 pana la 10 minute, si scurgeti bine.
În timp ce cartofii se gătesc, bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați roșiile uscate la soare, ardeiul iute și busuioc. Se condimenteaza bine cu sare si piper.
Pulverizați cu generozitate o tigaie mare, rezistentă la cuptor, cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul, asezonați cu sare și piper și gătiți până când legumele sunt moi și abia încep să se rumenească, aproximativ 8 minute. Răzuiți-le în amestecul de ouă.
Pulverizati din nou tigaia cu spray de gatit si adaugati cartofii dulci si cartofii scursi intr-un strat uniform. Gatiti la foc mediu-mare pana incep sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Adăugați-le în ouă și amestecați bine.
Pulverizati din nou tigaia si puneti-o la foc mic.
Adăugați amestecul de ouă și întindeți-l uniform. Gatiti pana cand fundul incepe sa se intareasca, aproximativ 5 minute. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a slăbi marginea tortillei în timp ce se gătește pe plită.
Pune tava la cuptor și gătește până când partea superioară este umflată, întărită și aurie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți tortilla din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți o farfurie mare cu susul în jos deasupra tortillei. Folosind un suport de oală, cu mâna e pe mânerul tăvii și cealaltă pe fundul farfurii, răsturnați tigaia și farfuria, astfel încât tortilla să fie acum pe farfurie. Tăiați și serviți.