Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole

Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole
Tortelloni di Fagioli: fasole umplut Tortelloni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1242 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, ouă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Oh! Te iubesc atât de mult, Tortelloni-o ' s, Tortelloni Kebobs, și Ricotta Tortelloni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte în multă apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgeți fasolea și acoperiți cu multă apă proaspătă. Se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti fasolea la foc mediu-mare timp de 1 1/2 ore, pana cand fasolea se prajeste usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți fasolea, adăugați usturoiul, rozmarinul, uleiul de măsline, ricotta și sarea și piperul, după gust, și zdrobiți amestecul de fasole și brânză cu o furculiță sau în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecul trebuie să fie flexibil, dar nu complet omogen. Pune deoparte.
5
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Împărțiți aluatul de paste în 3 bile de dimensiuni egale și rotiți fiecare până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 4 inci.
10
Așezați o lingură de amestec de fasole în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate, colț în colț, pentru a forma un triunghi, apoi pliați celelalte colțuri în jur pentru a vă întâlni și a forma tortelloni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
11
Așezați tortelloni pe o tavă de foi prăfuită cu făină până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți untul la foc mediu-mare până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Între timp, aruncați tortelloni în apă clocotită și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați în tigaie cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați frunzele de cimbru și un strop de apă de gătit pentru paste și aruncați la foc mare timp de 1 minut, pentru a acoperi și emulsiona. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri de paste încălzite, radeți brânza peste fiecare porție și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista