Tortelloni
Tortelloni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.64 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 959 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de nucșoară, ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole, Ricotta Tortelloni, și Oh! Te iubesc atât de mult, Tortelloni-o ' s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună ricotta, pătrunjelul, Parmigiano, nucșoara și ouăle până se amestecă bine.
Rolați pastele la cea mai subțire setare și tăiați-le în pătrate de 6 inci.
Așezați 2 linguri de amestec de ricotta în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți colțurile opuse ale fiecărui pătrat împreună și apăsați ferm pentru a sigila și a forma un triunghi. Aduceți punctele opuse ale triunghiului împreună pentru a forma un inel și apăsați ferm pentru a contopi capetele împreună. Continuați până când toate pastele sunt terminate. Aruncați tortelloni în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 9 minute.
Între timp, topiți untul și salvia împreună într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu, având grijă să nu se rumenească.
Scurgeți tortelloni gătite și turnați ușor în tigaie cu unt și brânză rămasă și aruncați ușor la foc mediu.
Se pune într-un bol cald de servire și se servește imediat.
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.