Tortellini paste e Fagioli

Reteta Tortellini Pastan e Fagioli este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 1077 calorii, 81G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,58 USD pe porție. 135 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, sos marinara, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă rapidă și consistentă de Paste Fagioli, Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu și adăugați legumele. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă des până când ceapa este translucidă, aproximativ 4 minute.
Adăugați sosul de roșii și bulionul și aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea și șunca tortellini, acoperiți și gătiți până când tortellini sunt doar gătite (urmați instrucțiunile pachetului, aproximativ 2 minute). Se toarnă în boluri și se acoperă cu parmezan și prosciutto.