Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion

Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion
Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2634 calorii, 180g de proteine, și 166g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.57 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de ouă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini În Brodo, și Tortellini În Brodo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți brodo la fierbere.
2
Adăugați tortellini și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când toate tortellini plutesc în vârful oalei. Puneți porții egale de tortellini în 4 boluri de paste încălzite. Puneți bulionul fierbinte deasupra tortellini, deasupra cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și a doua prin cheesecloth și lăsați să se răcească. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Umplere: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați umărul de curcan, vițel și porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Paste: Movilă 3 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii, adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce încorporați ouăle, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Aluatul se va uni într-o masă shaggy atunci când aproximativ jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Adăugați mai multă făină, în trepte de 1/2 cană, dacă aluatul este prea lipicios. Odată ce aluatul este o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți restul de bucăți uscate. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa cu făină atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Rotiți pastele în foi folosind o mașină de paste. Pentru grosimea dorită a foii de paste, treceți treptat aluatul prin setări începând cu cea mai largă și continuând până la setarea numărului 9.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
14
Cu un tăietor de paste sau un cuțit, tăiați pastele în pătrate de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Așezați 3/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în triunghiuri, apăsați orice aer în jurul umpluturii și apăsați pentru a sigila marginile. Aduceți punctele părții lungi împreună pentru a forma un inel și sigilați între degete.
16
Puneți tortellini deoparte pe o tigaie, înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați. Rezervă pentru asamblare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.resturi de carne de vităresturi de carne de vită4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.limbă de vită, tăiată în 4 sau 5 bucățilimbă de vită, tăiată în 4 sau 5 bucăți23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1morcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier1coastecoaste de țelină, tocate grosiercoaste de țelină, tocate grosier2kilogramegăină de găină, tăiată în 6 bucățigăină de găină, tăiată în 6 bucăți1ou, bătutou, bătut4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.umăr de porc măcinatumăr de porc măcinat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Turcia terestrăTurcia terestră1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mortadella, tăiată măruntmortadella, tăiată mărunt0Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano, rasParmigiano-Reggiano, ras4creveți și cu veneParmigiano-Reggiano, rasParmigiano-Reggiano, ras1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto, tăiat finprosciutto, tăiat fin4creveți și cu veneSare și piperSare și piper4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase de vită sau de vițeloase de vită sau de vițel9Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista