Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion

Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion
Tortellini en Brodo: Tortellini în bulion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2634 calorii, 180g de proteine, și 166g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.57 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de ouă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini În Brodo, și Tortellini În Brodo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți brodo la fierbere.
2
Adăugați tortellini și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când toate tortellini plutesc în vârful oalei. Puneți porții egale de tortellini în 4 boluri de paste încălzite. Puneți bulionul fierbinte deasupra tortellini, deasupra cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și a doua prin cheesecloth și lăsați să se răcească. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Umplere: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați umărul de curcan, vițel și porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Paste: Movilă 3 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii, adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce încorporați ouăle, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Aluatul se va uni într-o masă shaggy atunci când aproximativ jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12
Adăugați mai multă făină, în trepte de 1/2 cană, dacă aluatul este prea lipicios. Odată ce aluatul este o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți restul de bucăți uscate. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa cu făină atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Rotiți pastele în foi folosind o mașină de paste. Pentru grosimea dorită a foii de paste, treceți treptat aluatul prin setări începând cu cea mai largă și continuând până la setarea numărului 9.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
14
Cu un tăietor de paste sau un cuțit, tăiați pastele în pătrate de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Așezați 3/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în triunghiuri, apăsați orice aer în jurul umpluturii și apăsați pentru a sigila marginile. Aduceți punctele părții lungi împreună pentru a forma un inel și sigilați între degete.
16
Puneți tortellini deoparte pe o tigaie, înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați. Rezervă pentru asamblare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista